Wat doen wij

In de praktijk blijkt het lastig voor het MKB om de ICT infrastructuur goed te onderhouden. Kennis is vaak in het bedrijf niet aanwezig en de tijd ontbreek om zich erin te verdiepen. Daardoor loopt de ICT vaak achter en is de beveiliging niet goed geregeld. Daarnaast is het vaak ook een probleem om de eens gebouwde website up-to-date te houden.

BurnHard.nl neemt al deze zorgen uit handen. Wij staan  voor een betrouwbare ICT omgeving voor onze klanten en nemen de verantwoordelijkheid om deze zo te houden. Wij beheren de netwerk infrastructuur, voeren systeembeheer uit en zijn aanspreekpunt voor klachten en eventueel aanspreekpunt richting externe leveranciers. Ook leveren wij allerhande apparatuur, van muis tot server en van netwerkkabel tot firewalls.
Tenslotte zorgen wij ervoor dat de website bij gehouden wordt met recente informatie of wijzigingen. Dit doen wij samen met total ZdeZign. Samen kunnen wij u een complete ICT Solution bieden

BurnHard.nl is gespecialiseerd in Microsoft Windows omgevingen. Zowel de cliënta als de servers. Tevens adviseren wij bij aanschaf software, denk hier aan Office pakketten, antivirus , etc etc

Voor de particulier adviseert en levert BurnHard.nl bij de aanschaf van een nieuwe pc of een upgrade van uw oude apparatuur. Hierbij wordt gekeken wat de wensen zijn van de klant. Een pc die voor video bewerking nodig is zal aan andere specificaties moeten voldoen dan een pc die alleen gebruikt wordt voor Internet en e-mail.

Ook leveren wij support voor de particulier. Heeft u last van een trage pc of heeft u last van virussen en Spy-ware dan kunnen wij u helpen. Ook als u vragen heeft over de werking van een bepaald programma of u hardware functioneert niet goed bent u aan het goede adres. Eigenlijk alles waar u zelf niet uitkomt of waar u onzeker over bent kunnen wij een aanspreekpunt zijn. In het uiterste geval zal de pc opnieuw geïnstalleerd kunnen worden waarbij indien mogelijk altijd een back-up wordt gemaakt van het huidige systeem. Daarnaast wordt er in de media erg gemakkelijk gedaan over het zelf installeren van de internet verbinding. Dit geeft toch vaak problemen of in sommige gevallen is de draadloze verbinding niet beveiligd. Dit kan BurnHard.nl ook voor u oplossen..